A gyermekvállalás izgalmai közé tartozik a lázas készülődés a gyerekszoba körül. Ugye, a vásárlás közepette arról sem feledkezel meg, hogy nemcsak a gyerekszobát, hanem szervezetedet is ki kell takarítani. Egy vagy több tisztító kúra a babádnak megalapozza az egészségét. Add meg a babádnak az egyik legnagyobb értéket: hogy egy tiszta testtel indulhasson az életnek!

A magzati lét alatt az anya szervezetéből épül fel a magzat szervezete. Egy mai civilizált nő 80-90%-ban ipari élelmiszert fogyasztva olyan mértékben elszennyezi testét, hogy idő előtt megjelenik rajta az öregségnek nevezett, ám valójában civilizációs tüneteknek beazonosítható állapotromlás. A szervezet kitakarításáért hivatott tisztító kúra pedig ismeretlen fogalom.

Ilyen állapotromlás például a szervezet elsavasodása. Egy nő szervezetének pH értéke meghatározza a magzatvíz pH értékét is. Az ember összességében lúgos lény, 7,4 pH-val, vagy a fölött érzi jól magát. Régi mérésekből tudjuk, hogy a magzatvíz akár 8,5-ös, azaz lúgos folyadék vette körül 9 hónapig a magzatot. Igen ám, de akkoriban a nők korábban szültek (azaz szervezetük még tisztább állapotban volt), és jóval egészségesebben táplálkoztak, többet mozogtak.

 

Tisztító kúra - élelmiszerek pH értékei

Fogyassz minél több lúgosító élelmiszert,
hogy Te és a gyereked is lúgosodjatok.

 

Ma sokszor a szülésre gyakran 30 fölött kerül sor, és a sav-bázis egyensúly is felborult, ezzel elsavasítva a magzatvizet. A magzat pedig ebben úszik. A születéskori bőrbetegségeknek ez az egyik oka.

A terhesség másik különlegessége, hogy a nő ilyenkor nem menstruál. A havi vérzés során méreganyagok távoznak a vérrel, savtalanítás történik. A 9 hónap alatt azonban ez kimarad, és az összes tartósítószer, színezőanyag, hormon stb. megy bele a magzatba is.

A föntiekből látszik, milyen fontos születendő gyermeked életére nézve, hogy egy megtisztított testben tudjon foganni és növekedni.

A tisztító kúra tehát nemcsak számodra fontos, hanem leendő gyermeked egészségére is hatással van. Bármilyen tisztító kúrát is végzel, nemcsak Neked lesz jobb, de a leendő gyereked életminőségét is kedvezően befolyásolja. Igazi győztes-győztes helyzet.

Feleségem is végzett tisztító kúrákat lányunk születése előtt. Mint apa magam is rengeteget tisztító kúrán vettem részt és böjtöltem az elmúlt 19 évben, hogy összefügg vele, azt nem tudom, de tény, hogy lányom két és fél hét alatt megfogant. Már kilenc hónapos, szépen fejlődik, nem beteg, a hasfájás ismeretlen fogalom. Természetesen tisztán táplálkozik.

Nem tartom magunkat genetikai csodának, superman-eknek, átlagemberek vagyunk egy titokkal: ez az egészséges életmód és a rendszer tisztító kúra.

A tisztító kúra lehet például:

– valamilyen főzet (pl. zsályafőzet) napi fogyasztása heteken keresztül,
– gyümölcsnap, amikor csak nyers gyümölcsöt fogyasztasz aznap,
– zöldségnap, amikor csak nyers zöldséget fogyasztasz aznap,
– citromkúra, amikor piramis-fordított piramis elvén citromok levével lúgosítasz és salaktalanítasz
– és a legerősebb hatású tisztító kúra: a böjtök különféle fajtái. Erről itt olvashatsz bővebben.

A legerősebb tisztító kúra tehát a böjt, azon belül is a léböjt kúra használata javasolt, terhességet megelőzően különösen. Írtam egy cikket arról is, hogyan végezz léböjt kúrát otthon, erről itt olvashatsz.

A történelem során soha nem ettünk ennyi mesterséges, testidegen anyagot, mérgeket. Szabadulj meg tőlük egy tisztító kúra segítségével!

A tisztító kúra tavasszal a leghatásosabb, végezd velünk a tavaszi belső nagytakarítást, léböjt kúrát egy gyönyörű helyen. A tisztító kúra teljes részvételi díját most meg is nyerheted, sorsolás április 1-én lesz. Ehhez csak jelentkezned, és az előleget kell átutalnod. Részleteket itt találsz.

Ezzel nincs vége a különleges ajánlatomnak. Azoknak a nőknek, akik a közeljövőben gyereket vállalnak, részvételük esetén egy masszázzsal is megajándékozom a böjttáborban, hogy egészséges gerinccel vágjanak neki a terhességnek. Jelentkezésedkor légy szíves jelezd ezt a szervezőnek, Katinak írt leveledben.

 

Tisztító kúra - ajándék masszázs

 

Ui.: Ha már van gyereked, ne ostorozd magad, hogy nem végeztél tisztító kúrát. Valószínű, hogy nem jutott el hozzád ez a tudás. Akkori tudásod szerint mindent megtettél. Oszd meg ezt a cikket, segíts, hogy minél több fiatal pár tudjon róla!

X