Milyen kedvező hatásai vannak egy háromnapos léböjt kúrának? Rövid beszámoló múlt heti léböjt kúránkon részt vett vendégeinktől.

Évek óta kutatom, milyen hatással van a léböjt kúra programunk a résztvevőkre – beleértve magamat is. Mindig nagyon örülök, ha olyan beszámolókat hallok, melyek jobbá, egészségesebbé tették a résztvevők életét.

Legfrissebb kutatásaimat örömmel osztom meg Veled, hogy megismerd a legjobb öngyógyító módszert, a léböjt kúrát.


Fogyás

A fogyás érdekes kérdés a léböjt kúra alatt. A szervezeted a feleslegtől szabadul meg, nincs kóros súlycsökkenés. Nem fogsz elfogyni, ezért akkor is érdemes méregtelenítened, ha már karcsú vagy. A legkisebb fogyás 0,4 kg, a legnagyobb pedig 3,5 kg volt.

 

léböjt kúra hatása: fogyás


Erőnlét

A léböjt kúra utolsó napján kíváncsi voltam, milyen az erőnlétem. A léböjtről sokan azt hiszik, az embernek jártányi ereje sincs. Ezzel szemben az igazság az, hogy fekvőtámaszban rekordot döntöttem. Könnyedén nyomtam le őket, az egyetlen különbség az volt, hogy megizzadtam közben. Másnap, a böjttörés után megint megpróbáltam. Sikerült, de nehezebben ment, mint a léböjt kúra alatt nem ettem!

 

léböjt kúra hatása: erősödés


Derékfájás

Judit ülőmunkát végez. Kis ízületi gyulladásai fájdalommal járnak. Arról számolt be, csökkent a derékfájása.
Bea vállalkozása mellett aerobik edzést vezet. Pár nappal a léböjt kúra után ment edzést tartani, és meglepődve tapasztalta, hogy dereka furcsa módon még egy picit sem fáj, edzés után sem!
Ehhez azt kell hozzá tenni, hogy a léböjt kúra általános gyulladáscsökkentő hatású. A hosszú hétvége alatt nem lustálkodtunk, hanem végig mozogtunk, célirányosan edzettünk, derékgyógyító gyakorlatokat végeztünk, és volt masszázs is.


Emésztőszervi gondok

Nők a bal petefészkük fájdalmára szoktak gyanakodni, pedig sokszor a szigmabél a fájdalom oka. Anikónál ez teljesen elmúlt!

 

léböjt kúra hatása: panaszmentes szigmabél

 


Bőrszépülés

Köszönet a szuper böjttáborért – tényleg csodás volt és még tart a hatása továbbra is! A bőröm teljesen kisimult, -5 év:)) !!! – számol be Anikó lelkesen. A bőrszépülésnek két titka van:
– belső megtisztulás a méreganyagoktól
– bőrfeszesítő, bőrtisztító és bőrtápláló szaunaszeánszok

 

léböjt kúra hatása: megszépült bőr


Vizesedett, bedagadt ujjak

Sokan szenvednek feszülő ujjaktól, kézfejtől. Ilyenkor nehezedre esik a fogás.
Finomak és könnyedek lettek az azelőtt vizes és bedagadt ujjaim – Zsuzsi napról napra tapasztalta megkönnyebbülő kezeit.

 

Remélem, Neked is tudunk segíteni. Április végi léböjt kúránkra még van pár hely. Ha pároddal érkezel, kedvezményt kaptok, és kiszakadva a hétköznapokból lesz időtök egymásra.

Tavaszi léböjt kúránkhoz kattints ide!

X