Jóga 2. kerület, Budapest. Erősítő, nyújtó jógaórák, gerinctorna kis csoportban, személyes figyelemmel, baráti hangulatban, befogadó, segítőkész társaságban. Gyors és kézzelfogható eredményeket tapasztalhatsz magadon már néhány alkalom után is.

Jóga 2. kerület – Vadász Ákos Tullió jógaórái

Amennyiben Budapesten, a 2. kerületben szeretnél jógázni, akkor várlak szeretettel a következő két helyszínen:

1, Anamé Jógaiskola – jóga 2. kerület

 

jóga 2. kerület Budapest, Margit körút, Keleti Károly utca sarok
2. kerület, Margit körút 49., Keleti Károly u. 2. sarok. A Keleti Károly u. 2. felől találod a bejáratot, 29-es kapucsengőn csöngess, 5. emelet, 4. ajtó.
Az iskola egy társasházban található igényes, letisztult, zuhanyzókkal és öltözőkkel ellátott tágas és barátságos helység.

2, Lighthouse Buda – jóga 2. kerület

 

jóga 2. kerület gerinctorna 2. kerület

 

2. kerület, Tárogató út 30.
Ez a szépség- és egészségház egy csendes kertes házban található. Fákra néz a kilátás, csicseregnek a madarak, ez a nyugalom és a béke szigete. Diszkrét és ízléses környezetben öltöző, szekrények és zuhanyzási is elérhető.
A Lighthouse Budában tartom egyéni gerincterápiás foglalkozásaimat is derékfájással (lumbágóval, isiásszal) küzdő vendégeimnek.

Az órák időpontjait és helyszíneit itt találod.


Jóga 2. kerület, Anamé Jógaiskola – megközelíthetőség BKV-val

A helyszínt kettő villamosmegállónyira találod a Széll Kálmán tértől, és könnyen elérhető a pesti oldalról is. Pestről a Nyugati tértől, Oktogontól stb. vagyis a körút felől 4-es, 6-os villamossal, illetve metróval a legegyszerűbb megérkezned. A villamos Mechwart ligeti megállója éppen a ház előtt található.
Amennyiben Buda felől érkezel, akkor a 11-es autóbusszal tudsz jönni, az is a ház előtt áll meg. A két villamosmegállóra lévő Széll Kálmán tértől 4-es, 6-os villamossal percek alatt odaérsz. A Széll Kálmán teret pedig piros metróval, 59-es, 61-es, 18-as villamossal könnyedén és gyorsan tudod megközelíteni, akár a Hűvösvölgyből, a 2/a kerületből, 12. kerületből jössz.

Mind a budai, mind a pesti oldaláról könnyedén el tudsz jutni erre a helyszínre.


Jóga 2. kerület, Anamé Jógaiskola – megközelíthetőség kocsival

Kocsival jövet szerencsére tudsz parkolóhelyet találni. Azért, hogy pontosan tudj érkezni, azt tanácsolom, ha kicsit messzebb is találsz helyet, mint szeretnéd, válaszd azt, és inkább sétálj pár percet. A környékbeli utcákban meg fogsz tudni állni, néhány percnyire pedig a Mammut 2-nél felszíni zárt parkolóba vagy mélygarázsba is állhatsz.

Jóga 2. kerület, Lighthouse Buda – megközelíthetőség BKV-val

A Lighthouse Buda megközelíthető
– 61-es villamossal – a Kelemen László utcai megállónál szállj le, és pár perc gyaloglás után a szép kertvárosi környezetben megérkezel
– 29-es és 129-es autóbusszal – a Bölöni György utcai megállónál szállj le, majd sétálj pár percet a szép kertvárosi környezetben
– 5-ös autóbusszal – a Pasaréti téri végállomásnál tudsz leszállni, és egy tízperces séta után megérkezel.

Akár Hűvösvölgy, Solymár, Nagykovácsi, akár a pesti belváros felől érkezel, a fent említett járatokkal könnyedén el tudsz jutni jógaórádra a 2. kerületi Lighthouse-ba. A 2. kerületből pedig természetesen még egyszerűbb a megérkezés.


Jóga 2. kerület, Lighthouse Buda – megközelíthetőség kocsival

Ha kocsival érkezel, a ház előtt a Tárogató úton könnyedén találsz ingyenes parkolóhelyet. Sétálj a 30-as számú ház kapujához, és csöngess be a legfelső kapucsengőn. A kapun áthaladva 10-15 méter után gyere be a családi ház ajtaján, és már itt is vagy. 🙂
Mindkét helyszínen nagyon igényes, tiszta környezetben gyakorolhatsz jógát 2. kerületi helyszínen. Minden rendelkezésre áll, hogy a kellemes légkörben jól érezd magad.

Az órák időpontjait és helyszíneit itt találod.

Ha még nem ismerjük egymást, és/vagy még nem voltál jógán, hasznos lesz elolvasnod a kezdő jógázó tudnivalóit. Itt mindent megtudhatsz arról, milyen ruhát hozzál, kell-e felszerelés, milyen a társaság, és pontosan hogy épül fel egy foglalkozás.

Ha először jössz, itt tudhatsz meg mindent.

Ha 2. kerületi jógát keresel, válassz a két helyszín közül, és válassz időpontot!

X