Jelentkezőket keresünk az idei jógaoktató tanfolyam.unkra, mert az előző csoportban végzettekből néhányan már sikeres oktatóként dolgoznak.

Ugorjunk egy évet előre az időben, és lássuk, milyen lehetőségeid nyílnak a jógaoktató tanfolyam elvégzése után, a tudással a zsebedben!

Mint képzett oktató, a lehetőségek tárháza fog felkínálkozni Neked, és csak Rajtad múlik, melyiket aknázod ki. Vagy akár többet is!

Egy biztos, a változatosság gyönyörködtet, izgalmas lesz az életed!
Például lehetőséged nyílik arra, hogy a már meglévő munkád mellett vállalj órákat. Sokan csinálják így, ezzel marad a munkád nyújtotta anyagi biztonság, és mellette kikapcsolódhatsz az oktatás közben. A már megszokott napi munka után (vagy előtt) jól feltölt az emberekkel való foglalkozás, törődés, amit az óra tartása közben élsz át.
Ha munka előtt tartasz órát, feltöltekezve mehetsz be dolgozni, ha utána, egy örömteli óratartással eloszlathatod a napi stresszt.
Egyik a munka, másik a hivatás.
Tarthatsz órát barátaidnak, családodnak, ezzel vidám perceket szerezve magatoknak. Ezzel egy kis szakmai gyakorlathoz is tudsz jutni!
Nézzünk meg még pár példát!

Dolgozhatsz otthon

Kezdésnek magánórát tarthatsz a lakásodban, amikor nincs otthon a család. 15 éve én is így kezdtem, a nappaliban kényelmesen elfértünk a vendégemmel.

Házhoz is mehetsz

Ha a vendégednek az az igénye, hogy hozzá menjél, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kimozdulj.

Elmehetsz központokba dolgozni mint óraadó tanár

Rengeteg jógaközpont van, és valamelyikben már Téged vár a hely! A központ vezetőinek álma egy jól képzett, motivált oktató. Ne aggódj, ha tele az órarend, cserélődés, változás mindig van.

A fitnesztermek is nyitottak, egy-két oktatóra nekik is szükségük van. Azért sokszor nem ez a legjobb helyszín, mert előfordul, hogy a szomszéd teremben dübörög a zene. Nézd meg jól, hogy milyen a terem elhelyezkedése, és milyen óra menne a Tieddel párhuzamosan.

Bérelhetsz is helyet

A számtalan lehetőség egyike, amit oktatóként megtehetsz, hogy termet bérelsz magadnak annyi órára, ahányra szeretnél. Ez is igen költséghatékony megoldás. Hogy hol találsz helyszínt? Pl.: művelődési házak, tánctermek, balett-termek, jógaközpontok termei, iskolai tornaterem. Csak falak kellenek, padló és levegő! 🙂

Tarthatsz céges órát

Bár kevés cégre jellemző, de előfordul, hogy az egyik tárgyalóból ideiglenesen tornatermet csinálnak. Az Allianz-nál én is dolgoztam így. Nincs is jobb, mint a munka után egy kis stresszoldással zárni a napot anélkül, hogy bárhova menni kellene.

Jó időben szabadban

Tavasztól őszig a természetben is vezethetsz foglalkozásokat. Azért ez nem a high-end, de ha szerzel egy ponyvát, vagy valamilyen tetőt egy szép helyen, az nagyon nagy élmény!

Nyáron öt nagy műhelyt tartottam a Kopaszi gáton a Le Bistro étterem tetején, csodás kilátással a tóra.

Saját központot is nyithatsz

Miután kellő gyakorlatot szereztél nemcsak a szakmában, de vállalkozási területen is, akár saját központot is nyithatsz. Légy türelmes és körültekintő, ha ezt választod, és nem legyél rest tanácsot kérni gazdasági életben jártas szakemberektől, vállalkozóktól vagy befektetőktől.

És ez csak egy pár lehetőség!

Te melyiket választanád?

Bármelyik is tetszik, az első lépés céljaid eléréséhez a szükséges szakmai tudás megszerzése. Oktatói tanfolyamunkon nemcsak szakmai, de az emberi oldalt is fejlesztjük önismereti módszerekkel.

Három hét múlva kezdődik a következő tanfolyam, mire vársz még?

Jógaoktató tanfolyam
2012 november 17-től

Szeretettel várunk a hamarosan induló jóga oktató képzésünkön, ahol valódi tudással és a hosszú távú sikerhez nélkülözhetetlen szemléletmóddal fogunk megismertetni.

Kattints ide, és tájékozódj a jógaoktatói képzésről, hogy megtudd, mit kell ahhoz tenned, hogy úgy hosszú távon is meg tudj tölteni egy termet a vendégeiddel!

Töltsd le a részletes információs anyagot az internetes honlapunkról. Olvasd el figyelmesen és jelentkezz még ma!

Várunk szeretettel a képzésen!

Vadász Ákos Tullió

Iyengar-jóga oktató
diplomás jógaoktató

Fitness Company
International School for Fitness and Recreation
www.edzokepzes.hu
E-mail: akos@akosjoga.hu
Tel: 30/9644 779

Értesülj azonnal cikkeinkről, híreinkről, rendezvényeinkről: iratkozz fel most!

X